/EQ termékek
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
product

Az Eqology-ban szenvedélyünk a természet. Ez tükröződik termékeinkben, amelyeket természetes, nagyon hatékony összetevőkből állítunk elő. Minden termékünket vezető gyógynövény, homeopátia szakértőkkel és biokémikusokkal közösen fejlesztettük ki, akik alaposan megvizsgálják az összetevőket, hogy csak a legjobb terméket biztosítsuk Önnek.

Cégünk 1998-ban alakult Norvégiában. A termékeinkkel kapcsolatos hírek gyorsan terjednek, ma már Norvégiában, Dániában, Svédországban, Hollandiában, Angliában, Írországban, Finnországban, Észtországban, Lengyelországban, Ausztriában, Svájcban, Németországban, Franciaországban, Magyarországon, Romániában, Csehországban, Szlovákiában, Szlovéniában, Horvátországban, Olaszországban, Belgiumban és Izlandon vagyunk jelen.

Az Eqology neve az EQ és az ökológia összetétele. Történetünk a természetes összetevőkön alapuló termékeinkről, valamint a természet egyedülálló erőiről és az emberi intelligenciáról és hozzáállásról szól.

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Beállítások Ok