A dōTERRA olajok gyógyíthatják a krónikus pénztárca problémákat is!

 

Regisztráció Részletek, videók

A Network Marketing szerintem a legfélreérthetőbb üzleti modell amit ma a világban látunk. Kivétel nélkül MINDENKI csinálja anélkül, hogy tudatában lenne. Miről van itt szó? Használok egy terméket, szolgáltatást ami nagyon tetszik és elmondom a rokonaimnak, barátaimnak, ismerőseimnek. Csináltál már ilyet? Ajánlottad azt az éttermet ahol nyaralás közben nagyon finomat ettél? Mi a helyzet az autószerelőddel? Őt nem ajánlásból kaptad és nem ajánlottad tovább, ha jól dolgozott? Fogorvos? Mozifilm? A lista szinte végtelen! Akiknek ajánlottad, vajon tovább adták az ajánlást? És a többiek? Na, ezt soha nem fogjuk megtudni addig, amíg ezt az ajánlósdit mindenféle mérhetőség nélkül csináljuk! Vajon ha visszaosztanának mindenhol pénzt az ajánlásaink után keletkezett bevételből, mennyi plusz jövedelem jönne havonta passzívan?

Ez a Network Marketing lényege!

Imádom a dōTERRA termékeit és éppen ezért ajánlom tovább az ismerőseimnek. Ők is elkezdik imádni és tovább adják az információt a saját ismerőseiknek. Ez így mehet a végtelenségig tovább. A dōTERRA ebben is különbözik a többi Network Marketing cégtől, mindenki imádja a termékeket, ha egyszer elkezdi használni őket! Ennek a következménye egy forgalom, amit az anyacég realizál és megfelelő százalékokat oszt vissza azoknak a személyeknek, akik részesei voltak a bevétel generálásának.
Csináltak egy statisztikát, hogy az elmúlt 10 évben regisztrált vásárlók, üzletépítők hány százaléka vásárolt az elmúlt 3 hónapban. Elképesztő adatot kaptak! A valaha csatlakozottak 70%-a vásárolt az elmúlt 3 hónapban! Így már világos, hogy a dōTERRA miért lett 9 év alatt a legnagyobb forgalmat elért Network Marketing cég az Egyesült Államok és Ausztrália területén.